Από: 
Έως: 
Συμπληρώστε τους χαρακτήρες που βλέπετε:


Τηλ: 6944-545339
       6937-002272
       22340-22811
e-mail: info@parnassos-xenones.gr
web site: www.parnassos-xenones.gr


Ο ξενώνας

Διατίθενται δύο τριώροφοι ανεξάρτητοι μεταξύ τους ατμοσφαιρικοί ξενώνες – αρχοντικά, στον παραδοσιακό πέτρινο οικισμό Άνω Καλυβίων Αμφίκλειας, σχεδιασμένοι και διακοσμημένοι από ειδική αρχιτέκτονα και αναπλασμένοι με όλες τις σύγχρονες ανέσεις για διαμονή υψηλής αισθητικής και απαιτήσεων. Προσφέρουν μοναδική ξεκούραση και ηρεμία, σε ένα αγροτικό περιβάλλον έντονης θαλπωρής, χαλάρωσης και αρωμάτων ανεπιτήδευτης φύσης. Χτισμένοι σε ένα περιφραγμένο ιδιωτικό κήπο πολύχρωμων λουλουδιών και γρασιδιού, αυλίζονται σε μια υπερυψωμένη άνετη παραδοσιακή ξύλινη βεράντα στο επίπεδο των εισόδων, εξαιρετικής θέας, εφοδιασμένη με ένα κτιστό μεγάλο barbeque.

Ο ξενώνας Villa Iliana αποτελείται από τρία επίπεδα, το καθένα περίπου 65τ.μ. και συνολικού εμβαδού 205τ.μ. με τη δυνατότητα να φιλοξενήσει από 12 έως 16 άτομα.

Ο ξενώνας Villa Lora επίσης αποτελείται από τρία επίπεδα, ικανά να φιλοξενήσουν 12 έως 14 άτομα σε συνολικό εμβαδόν 195τ.μ. Η διαφοροποίησή του από τον ξενώνα Villa Iliana είναι ότι διαθέτει οικολογική θέρμανση pellet και έχει δύο λουτρά στο σύνολο, στο ισόγειο και στη σοφίτα.

Και οι δύο ξενώνες διαθέτουν γωνιά απασχόλησης των νεαρών μας ενοίκων.

 


Επιλέξτε τον ξενώνα του οποίου επιθυμείτε να δείτε το photo gallery.

Γενική διαμόρφωση ξενώνων:

Στο χαμηλότερο επίπεδο – studio (ημιυπόγειο), που μπορεί να φιλοξενηθεί άνετα μία τετραμελής οικογένεια, υπάρχει καθιστικό με τζάκι, ένα μεγάλο μπάνιο (στη Villa Lora δε διατίθεται αυτό το λουτρό), ένα διπλό και ένα μονό κρεβάτι και ακόμα ο καναπές του καθιστικού μπορεί να μετασχηματιστεί σε άνετο διπλό κρεβάτι για τη φιλοξενία ενός τέταρτου ατόμου.

Στο υπερυψωμένο επίπεδο της εισόδου (ισόγειο), λειτουργεί μία σύγχρονη πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με μεγάλο τραπέζι, έτσι ώστε οι φιλοξενούμενοι να εξυπηρετούνται αυτόνομα για όλα τους τα γεύματα, με μεγάλο ψυγείο, πλυντήριο πιάτων, εστίες, φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων, φρυγανιέρες κ.λ.π. Στο άνετο σαλόνι αυτού του επιπέδου, που είναι εφοδιασμένο με διαδικτυακή σύνδεση, δορυφορική τηλεόραση, στερεοφωνικό, dvd κ.λ.π., υπάρχει ένα φιλόξενο μεγάλο τζάκι, ένα αυτόνομο υπνοδωμάτιο – ξενώνας με διπλό κρεβάτι και ένα πλήρες μπάνιο.

Η σοφίτα (Α’ όροφος) είναι διαρρυθμισμένη σε τρία ανεξάρτητα παραμυθένια υπνοδωμάτια με τηλεόραση, τα δύο εκ των οποίων είναι εφοδιασμένα με διπλά άνετα κρεβάτια και το τρίτο φιλοξενεί δύο μονά κρεβάτια, όλα με υψηλής ποιότητας και άνεσης οικολογικά στρώματα. Σε αυτό τον όροφο επίσης, υπάρχει ένα ατμοσφαιρικό πλήρες λουτρό και μία ξύλινη βεραντούλα ενσωματωμένη στο μεγάλο υπνοδωμάτιο, παρατηρητήριο της εξαιρετικά μαγευτικής θέας στο Βοιωτικό Κηφισό και κάμπο.

Και οι τρεις όροφοι μπορούν με ιδιωτικότητα και άνεση να φιλοξενήσουν από τρεις με τέσσερις οικογένειες, για μια παρεΐστικη απόδραση σε όλη τη διάρκεια του χρόνου, ενώ τα αρώματα που αναδύονται ανά τις εποχές από το θεατρικά διακοσμημένο και φυτεμένο κήπο των σπιτιών, καθώς και οι χρωματικές εναλλαγές των λουλουδιών του, ευφραίνουν την ψυχή και το πνεύμα των φιλοξενούμενων, ταξιδεύοντάς τους σε τοπία απόλυτης βουκολικής ηρεμίας.

 


Η Αμφίκλεια ή Δαδί, ριζωμένη στη βόρεια πλαγιά του Παρνασσού εδώ και τρεις χιλιάδες χρόνια, διατηρεί το όνομά της από την αρχαιότητα...
περισσότερα..

Οδοιπορικό χωριών, χιονοδρομικά κέντρα, ιστορικά μνημεία, σπήλαια, πηγές, περιηγήσεις στην φύση...
περισσότερα..Για να πάτε από την Αθήνα στην Αμφίκλεια ή Δαδί με το αυτοκίνητό σας, θα πάρετε την Εθνική Οδό με προορισμό το Κάστρο...
περισσότερα..

Ενημερωθείτε άμεσα και έγκυρα για τις μετεωρολογικές συνθήκες στην περιοχή...
περισσότερα..